Tränat!!!



Idag har jag jympat!! =)))
E ni förvånade eller???
Var på ett 75 minuters långt medelpass! Underbar ledare och jättebra musik!! Kan det bli bättre?!?
Tur att det fortfarande är sommarjympa i Genarp för annars hade jag ju missat detta!! ;-)

Idag var en liten test för jag tänkte att om det känns ok att jympa idag med tanke på min förkylning så borde det gå bra att springa 5 km imorgon (om jag nu gitter för springa är absolut inte min favoritsyssla....).
Jag får se hur det känns imorgon i mina luftvägar.
Jag har i alla fall sluppit hostan som många andra har fått i samband med förkylning. Vilket är bra både för träningen och för sången!! =)
Imorgon är det nämligen iForm-loppet i Malmö!!!
Runt 4000 tjejer som ska springa 5 eller 10 km i Pildammsparken! (ska bli skönt att slippa trängsel som e på Vårruset!) I fjor så hade jag också en förkylning i kroppen och hade bestämt mig för att ta det lugnt men icke.... givetvis rycks man med!!! Jag får se hur jag gör! Jag tycker det är fikan efteråt som är huvudsaken!! ;-)
Att ha roligt och prata med arbetskamraterna! Vi lyckades få ihop två lag så vi är 8 personer som ska ta oss runt banan och sen fika och ha en trevlig kväll!! =)



Den sanna lyckan finner man bara om man anpassar sig till livets årstider precis som man anpassar sig till årets.
Källa: Sigrid Undset


Nu ska jag se om jag kan bli bättre i min höft..... kände i torsdags hur någonting stramade till mellan sacrum och bäckenet under uppvärmning. Har känts helt ok under helgen men idag under passet så blev det nästan lite värre... tur att man har kollegor man kan kontakta! =) Jag tror inte det är nåt farligt alls men kan säkert utvecklas till att bli värre om jag inte gör nåt åt det nu!


Ha det bra!

Christina
0 kommentarer