Tröttsamt....

Nu börjar jag bli trött på min skuldra!! Ena dagen känns allting tipp-topp! Nästa dag kan det kännas för j-ligt!! Trött är bara förnamnet på vad jag är!!! Jag vill ju bli bra!

Igår var det ju Live-jympa i Furulund!! Vilket ös alltså!! Ca 130 motionärer trotsade det fina vädret och kom och jympade tillsammans med oss!
Det var meningen att jag skulle ha två låtar men på eftermiddagen blev jag uppringd av en annan ledare som undrade om jag möjligtvis kunde sätta rörelser till ytterligare en låt då en ledare blivit magsjuk! Ja det var bara att köra på!! Så det blev tre låtar! Två i samma syretopp och sedan nedvarvningen. Gissa om jag kände mig slutkörd efter syretoppen?! Det var en sån härlig känsla så man bara gav allt vad man hade (och lite till....)!! Skuldran kändes helt ok! Iofs körde jag inte så mycket styrka då jag fotograferade också! =)

Idag tränade jag ett vanligt medelpass. Kändes sådär i skuldran när jag började. Kände av den tidigt i uppvärmingen. Brukar inte märka av det så tidigt men det var kanske för att jag hade tränat igår?!
Bytte ut lite styrkeövningar till det som passade mig istället och det gick rätt så hyfsat då! Men det var många armhävningar i passet och basarmhävningarna brukar jag kunna köra men inte idag.... Men jag brukar å andra sidan inte köra 90-100 armhävningar i samma pass heller.... =)

Får se hur jag känner mig imorgon om det blir ett kort pass i gymmet eller inte. I min träningsplanering så är det inplanerat att jag ska gymma men vi får se!
Ska ju också hinna med att kolla igenom fotona från live-jympan....


Ha det bra!!

Christina
0 kommentarer