Självkänsla

Tänk så enkelt det är att få en annan människa att må dåligt! Att få någons självkänsla att rasa långt ner under skosulorna. Frågan är hur och om man själv reflekterar över detta? Hur kan man se det på någon? Att det där skulle jag nog inte sagt, kanske sagt det på något annat sätt eller i en annan situation? Oftast så säger ju inte den personen nåt alls, hur ska man då kunna veta det?! Om man har jobbat mycket med sin självkänsla och självförtroende och någon slår undan benen så tar det tid att komma tillbaks. Man bygger upp ett förtroende till alla människor som finns runt omkring en och om någon av dessa slår undan fötterna på en så känns det väldigt tufft. Kan man lita på dessa personerna igen?

Vi är väldigt duktiga på att säga till en annan person när något är fel och glömmer oftast att berömma. Kanske inte när man har gjort något väldigt speciellt utan det här mer vardagliga som man oftast bara tar för givet. Ta aldrig en annan person för given!!! Tala om ofta hur du känner för den här personen oavsett om det är någon nära dig eller dina arbetskamrater!! Om inte så kanske du vaknar upp en dag och inser att du har missat nåt...

Nu ska vi strax köra till Kållered. Imorgon och på söndag är det dags för DANSBANDSPAZZ (nervositeten börjar komma smygande...)

Ha det bra!

Christina
1 kommentar