Julsånger!!!

ÄNTLIGEN!!! Jag längtar lika mycket varje år!! Vadå undrar ni kanske?! Jo, att få sjunga julsånger!! Jag vet inte vad det är med dom men på nåt sätt så känns det magiskt! Jag älskar verkligen julen och alla traditioner som finns! Är inte mycket för traditioner i vanliga fall men just julen.... Sångerna är verkligen speciella. Det behöver inte tvunget vara dom vanliga, traditionella julsångerna utan det får gärna vara moderna sånger! Här kan du höra ett par moderna julsånger som jag sjunger acapella (där finns även en annan sång som inte är särskilt "julig"....)
Som ni kanske förstår så sjöng vi några julsånger ikväll på körträningen!! =) HÄRLIGT!!
Jag är alltid på så väldigt gott humör efter sångövning. Precis lika mycket uppe i varv som efter att ha lett ett jympapass!!

Imorgon kväll har jag pass på Hubertusgården i Lund, vete tusan hur jag ska klara det utan att blanda in Dansbandspazzet!! I lördags var jag på väg att göra fel men hejdade mig i sista stund! I måndags fick jag tänka lite extra på ett par ställen så imorgon vet jag inte hur det kommer att gå!! Men det e ju bara att köra på även om det blir fel!! (jag skriver imorgon hur det gick...)

Har gjort skylten till vårt dansbandspazz idag! Och Anna har ritat och målat lite.... Jag tror vi jagar upp varann men det fixar sig säkert på fredag eftermiddag när vi träffas och kör pazzet för första gången!!! =)

Glöm nu inte boka in lördag kl 14 i Lund, Kungälv den 31 oktober kl 12 och/eller i Mark 1 november kl 13!!!





Ha det bra!

Christina

1 kommentar